Showroom

Onze showroom is geopend van 8:00 tot 17:00 uur
op alle werkdagen (maandag t/m vrijdag)
(m.u.v. de feestdagen, de vierdaagse vrijdag en de vrijdag na Hemelvaart)

Tarweweg 11 6534 AM Nijmegen

024 – 323 10 10

Glas sluit af, zonder het gevoel opgesloten te zijn.

Veelzijdigheid

Laat u voorlichten en inspireren in de uitgebreide showroom van Seuren Glasservice. U zult zich verbazen over de keuze en  toepassingsmogelijkheden van glas en spiegels in verschillendestructuren of kleuren.
Of het nu gaat om een hardglazen deur, een achterwand voor een keuken, een spiegel op maat of iedere andere denkbare toepassing in uw  in- of exterieur.

Veiligheid

Wij geven u advies over welke type glas, of het nu gaat om veiligheid, brandwerend of andere toepassingen rekeninghoudend met de veiligheidseisen die vaak door wetgeving worden gesteld.
Niet meer maar ook niet minder.

Comfort

Bij het toepassen van isolatieglas is uiteraard  de isolatiewaarde belangrijk. Maar ook het comfort zoals geluid, zonwering, geen of nauwelijks condens en hierdoor minder schilderwerk aan uw kozijnen, ramen en deuren.
Dit alles gecombineerd met een goede ventilatie.

Glasslijperij

Wij beschikken over een eigen glasslijperij waar alle mogelijke bewerkingen aan glas en spiegels worden uitgevoerd, zoals gaten boren, polyslijpen, facetslijpen etc. Uiteraard in elke gewenste vorm en in veel gevallen klaar terwijl u wacht. Hebben wij uw interesse gewekt? Kom dan naar onze showroom. Daar hebben wij alle mogelijkheden voor u op een rij gezet. Tot ziens bij Seuren Glasservice.

Radiocommercial

Beluister hier de radiocommercial van Seuren Glasservice: Showroom (94 kb).