Seuren 24-uurs glasservice

Glasschade is al vervelend genoeg, dus dan is het erg prettig als er iemand snel ter plekke is om het glas te vervangen of in ieder geval een gedegen nooddichting aan te brengen.

We zijn snel

Seuren Glasservice beschikt over een eigen centrale meldkamer die het gehele jaar 24 uur per dag bereikbaar is. Hierdoor zijn wij in staat met kennis van zaken uw melding adequaat af te handelen. Seuren Glasservice heeft de regio’s Nijmegen en Arnhem als werkgebied.

Mobiele werkplaats

Al onze auto’s zijn uitgerust met het C-track real time plaatsbepalingssysteem. Hierdoor kunnen wij u direct melden of er een glaszetter bij u in de buurt is.

Heeft u glasschade?

Vul dan ons schadeformulier in, of bel met 024 – 323 10 10 en ons reparatieteam komt zo snel mogelijk bij u langs! Seuren handelt uw schade rechtstreeks met uw verzekering af.

We staan het hele jaar 24/7 voor u klaar!

Showroom

Bezoek aan onze showroom kan alléén op afspraak, dan weet u zeker dat u niet hoeft te wachten en dat we de volle aandacht voor u hebben.

Seuren beschikt over een eigen glasslijperij waar alle mogelijke bewerkingen aan glas en spiegels uitgevoerd worden zoals gaten boren, polyslijpen, facetslijpen et.

Bestellingen kunt u doorgeven via info@seuren.nlAfhalen van bestellingen van 9.00 tot 13.00 uur op alle werkdagen (maandag t/m vrijdag)

Nieuws

/
Lekker genieten op het balkon wordt vaak verstoord door wind,…
/
Om een huis koel te houden in de zomer en warm in de winter is…